Det var värst...

Har muntligen dagarna efter vår match mot Obbola avbröts fått veta att det blir omspel på hela matchen. Har dock väntat på ett utdrag ur beslutet på tok för länge. Förbundet imponerar oftast i sådana här frågor, eller?

Nu ser jag också på hemsidan följande:
"2007-12-14 22:00

Omspel för Vindeln-Obbola

VIBF:s TK har fattat beslut om omspel i matchen mellan Vindelns IF och Obbola IK i div 3 herrar. Matchen, som avbröts pga strömavbrott vid ställningen 6-7 med mindre än tre minuter kvar att spela, kommer att spelas om i sin helhet.

Beslutshandlingarna kommer att komma föreningarna tillhanda under kommande vecka.

Författare:
David Lundberg "

Jag trodde vi ledde med 7-6 när strömmen gick. Minnet kanske sviker.

Chu Lee Mee

Beställde lite mat från Kinarestaurangen "Chu Lee Mee" idag och passade på att fråga hon som jobbar där vad namnet betyder.

"Vad betyder egentligen Chu Lee Mee?"
Svar: "Det är namnet."
"Jo, men betyder det inget på svenska om man översätter det?"
Svar: "Jag vet inte"

Låter lite sjukt att inte ens ägarna vet vad det betyder. Jag tror dom spelar ett spel med mig. Fast jag ska inte klaga, maten är trots allt god.

Någon som har koll på vad det beytder?

Dålig lön?

Har spelarna i Vindeln dålig lön? Var och handlade på konsum under fredagskvällen och fick syn på Simon Larsson som köpt en stor godispåse. Väl framme i kassan räckte inte pengarna till och personen bakom i kön idkade välgörenhet och la till vad som saknades.

*****

Mattias Lövgren är uttagen i Västerbottens P15-trupp. Vi lyfter på hatten och säger grattis.

*****

Johan "Lunkan" Lundqvist gjorde oväntat entré när det gäller vårt fredagsätande i Vindeln. Kul att kaptenen tar sig tid och pratar med oss dödliga människor.

*****

Vi konstaterade också att mannen som gav Jonas Holmström namnet "Sven-Duva" hade nog mer koll än vi trodde. Jag menar duvorna brukar ju precis som Holmström sitta och tugga i sig skräpmat hela dagarna. Huruvida Jonas bajsar på statyer vet jag däremot inte.

*****

I morgon blir det att se Dalens herrar tillsammans Jonas Holmström, vakant och innebandymagazinets två profilstarka och välavlönade herrar "Bowlarn" och "Stålis". Dessförinnan ska jag ha köpt en ny dataskärm. Har sedan jag köpte min nya dator för några månader sedan använt en gammal kass skärm som brorsan köpte på en loppis för 20 kronor. Dags att uppgradera med andra ord.

*****

Efter maten på Aya bjöds det på glass som vi glupsade i oss i sann Tobbe Holmström-anda. "Snygg-Lars" Vilhelmsson hade dock hunnit lämna tillställningen för att hjälpa "demontränaren" att flytta.

*****

Visst ogillar du precis som jag när folk skriver inlägg med massa smeknamn?
God natt