Matchen mot Holmsund

Vi spelade på två backpar, två centrar och tre forwardspar:
Målvakt: Jonas Holmström
Backpar: Per Nilsson-Erik Nordin, Nils Vilhelmsson-Simon Larsson.
Centrar: Robert Hedman, Mattias Lövgren.
Forwardspar: Lars Vilhelmsson-Tobias Holmström, Niklas Andersson-Johan Röring, Oskar Larsson-Robin Appelvik.
Avbytare: Tomas Sjögren.

Vi hade två helt okej domare i form av Roland Alexandersson och Nariman Navaee. Kul med domare där man kan föra en dialog och att dom håller en jämn nivå. Domarstandarden är tyvärr på tok för ojämn överlag.

Johan Röring gjorde debut från start och såg hungrig ut. Han gjorde precis vad man förväntade sig av en debutant - slet på i varje byte.

Oskar Larssons mål är ett typiskt Oskarmål. När han är på tå och står framför mål så är det inte många som kan flytta på honom.

Holmsund var otroligt dåliga på defensiva frislag. Jag tror vi gjorde minst tre mål på frislag och det kändes som om dom hade noll koll på det faktiskt.

Skönt att vi visar att vi har den bredd som man kan läsa på en del hemsidor att vi inte har. Poängkungen Jonny Granström, lagkaptenen Robert Lövgren, backarna Thomas Eriksson och Magnus Larsson, forwarden Kristian Täljeblad var alla borta, men istället var det andra spelare som klev fram.

Med Patrik Fritzson i båset är vi obesegrade. Det innebär att herr Fritzson kan boka in en resa till Vilhelmina och Dorotea redan nu.

Per Nilsson vikarierade som lagkapten i Robert Lövgrens frånvaro. Var det bindeln som gjorde att Nilsson stänkte dit två mål?

Jag tycker Holmsund var riktigt slöa och drog på sig enormt korkade utvisningar bara för att dom springer utan tanke. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback