Matchkommentar Hörnefors/2

Igår tog vi en skön seger på bortaplan mot Hörnefors/2. Senast vi mötte dom kom dom till spel med bara sju utespelare, men vi lyckades ändå inte vinna. Alla spelarna var sjukt revanschsugna efter den matchen.

Vi valde att starta gårdagsmatchen på två femmor:
Mv: #92 Jonas Holmström
1:a #7 T. Eriksson-#11 P. Nilsson-#17 R. Hedman-#13 J. Granström-#9 N. Andersson
2:a #10 S. Larsson-#19 N. Vilhelmsson-#4 T. Holmström-#21 M. Lövgren-#16 R. Lövgren
Avb: #66 A. Holmgren-#14 E. Nordin-#8 L. Vilhelmsson-#15 K. Täljeblad-#20 O. Larsson

Hörnefors/2 består till stor del av gamla rävar som har bra bollkontroll och mycket rutin. Några av dom var dock inte med eftersom de försökte hjälpa Hörnefors A-lag till poäng i matchen innan. Under matchen hade vi vissa problem med att vi fick för långt lag, det vill säga backar och forwards hamnade för långt ifrån varandra.

Hörnefors ledde aldrig under matchen, utan vi hade greppet, vilket var skönt. Till den tredje perioden hoppade Lars Vilhelmsson in och han var effektiv i sitt inhopp. Resultatet för hans del blev två mål och ett assist. I målet gjorde också Jonas Holmström en av sina bästa matcher den här säsongen. I och med segern har vi sju raka segrar.

Nu väntar de tre lagen som vi förlorade mot på höstsäsongen (Vildmännen, Thorengruppen och Sandåkern/2). Vi har även där revansch att utkräva. Så att i veckan ska vi jobba på de brister vi har och få igång fötterna ännu bättre. Vårsäsongen har i alla fall börjat bra och nu är det bara att köra vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback