Vännäsutflykt

Efter en grymt underbar match idag av pojkar 93, där dom tog sin första poäng, var det dags för en liten Vännäsutflykt.
Match 1
Spöland-Söderhamn 3-2 SD. (Division II)
Kommentar: Ett otroligt sömnpiller. Hände inte mycket som var värt att notera.
Vindelnsynpunkt: Nisse Lundberg försökte väl riva på. Men det kändes som han inte fick ut så mycket och att han inte gynnades av Spöland rullande på tre femmor.
Matchens höjdpunkt: När domarna tvingade de två i sekertariatet att byta plats, eftersom den som skötte klockan var så slarvig när det gällde att stoppa tiden.

Match 2
Vännäs-Vildmännen 2-10 (Division IV)
Kommentar: Rätt kul, men lite tråkigt att det blev så ojämnt. Innehöll två straffar, två femminutersutvisningar och en hel del mål. Hade hellre betalt dagens entrépengar på den här matchen.
Vindelnsynpunkt: Thobias Löfgren i Vildmännen var bra som vanligt, men han behövde inte direkt slita ihjäl sig. Vännäs var sjukt dåliga och ineffektiva. Min gissning är att det tar hårdare på herr Löfgren att han inte fick vinna Duvancup idag, än den eventuella glädjen han känner för vinsten med Vildmännen.
Matchens höjdpunkt: När Thobbe Löfgren på allvar frågade om deras andramålvakt fick sitta av en utvisning och den småheta stämningen stundtals.


DAGENS HÖJDPUNKT: Att se pojkar 93 spela så bra som dom gjorde. Dom var verkligen värda tre poäng. Men fortsätter dom bara att trampa på som de gjorde och gnäller lite mindre så kommer poängen att ramla in. Mycket framtid i det laget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback