Rätt gissat

Jag hade helt rätt i min gissning att det skulle dyka upp en målvakt på träningen - all heder åt dig Jonas Holmström. Någon som också imponerade var Kristian Täljeblad som gick från slutkörd till hur pigg som helst när han insåg att två tjejer hade en liten grillkväll bredvid där vi skulle stretcha ut i slutet. Starkt jobbat Mr. Casanova. Jag kan avslöja att pratandet med grilltjejerna gick bättre än stretchningen för honom.

Jag fick idag bära både Bowlarn och Jonas (dock inte samtidigt) uppför trapporna. Jag måste säga att dom olika viktklasserna spelade ingen roll för mig. Jag hade kunnat bära hela Berlinmuren eller varför inte Kinesiska muren på min rygg. En gissning är väl dock att kineserna skulle sakna sin mur mer än tyskarna.

Efter träningen badade jag och Holmertz och det påstås att vi såg en kvinna med hatt. Underskatta aldrig människor med hatt!

Bowlarn verkar redan ha packat ner träningsskorna inför resan. Kanon säger jag! Han ska få bära mig på sin rygg ner till stranden varje dag och om vi ska in till stan. Då sparar jag in eventuella busspengar och han får motion. En win-win situation.

Vi ses i morgon alla strandraggare.


Kommentarer
Postat av: Kristian T

jag strechade efter

2007-07-25 @ 15:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback