Lugn måndag

Det var en tämligen lugn måndagsträning. Vi körde bara lite övningar och inget spel alls. Många såg slitna ut efter två matcher på söndagen, men jag hoppas och räknar med en bra återhämtning så att vi är pigga och krya i morgon när vi möter Vännäs på hemmaplan.

Närvaro:
Målvakter: Jonas Holmström, Adam Holmgren, Jimmy Nilsson.
Utespelare: Johan Röring, Tobias Holmström, Robin Appelvik, Thomas Eriksson, Lars Vilhelmsson, Niklas Andersson, Simon Larsson, Erik Nordin, Kristian Täljeblad, Robert Lövgren, Robert Hedman, Magnus Larsson, Nils Vilhelmsson, Oskar Larsson, Mattias Lövgren.

Såg att Anna Algotsson och Jennie Holmgren blev uttagna i F17-truppen för distrikslags SM. Tydligen så ska några namn bort, men riktigt kul för dom och för klubben trots allt. På herrsidan har vi kvar Robert Lövgren i förhandssnacket. Nu på lördag har dom breddläger innan den slutgiltiga truppen tas ut. Efter det får vi veta om vi även får med en spelare på herrsidan.

Åt för övrigt riktigt goda varma mackor igår med championstuvning på. Men det är ju inte direkt så att man har samma status som Tobbe så att andra fixar godfikat och efterrätterna åt en!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback