Två matcher sedan sist

Det har varit rätt usel uppdatering här på slutet, men det kommer bli bättring när jag köper en ny dator och skaffar internet i lägenheten. Sedan sist har jag hunnit se två stycken "toppmatcher" i Umeå.
Den första var kvartsfinalen i innebandy mellan Dalen och Storvreta i söndags. Umeålaget slarvade bort matchen och får egentligen skylla sig själv. Tappar man en sådan klar ledning och inte klarar av att stänga matchen i ett gigantiskt långt 5 mot 3 spel, då förtjänar man inte heller att få fram en femte och direkt avgörande match.

Den andra matchen var i måndags och då handlade det om hockeyderbyt mellan Björklöven och Skellefteå. Hade sittplats långt fram på övre läktaren (helt okej). Matchen var som väntat ingen höjdare rent spelmässigt, men vilken inramning. Det är ju som natt och dag när man jämför stämningen på hockeyn och innebandyn i Umeå.

Måste samtidigt berömma de som tog initiativet och de som skötte trummorna och hejarropen på vår sista innebandy mot Vännäs tidigare... Att inte ens sånt finns på en slutspelsmatch i innebandy är nästan skandalöst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback