Uppdatering

Matchen i helgen mot Täfteå vanns med 7-4. Vi spelar väl hyfsat tycker och borde avgjort matchen långt tidigare. Vi gjorde psykologiskt viktiga 3-0 genom Roland Adelsson, men då hävdade domarna att Kristian Täljeblad stått i målgården, så det dömdes bort. Syn på den! Istället kunde Täfteå göra 2-1 sedan. Det viktiga var hur som helst tre poäng och nu laddar vi för tre nya.

*****

Även Täfteå hade en spelare med nummer 99 precis som Thorengruppen och Sandåkern. Tar inte dom coola killarna slut i herrtrean eller har varje lag en 99?

*****

Vi hade tre comebacker i lördags. Veteranerna Olov Englund och Roland Adelsson gjorde comeback efter en tids träning och tillförde en hel del rutin och annat. Dessutom var Magnus Larsson tillbaka från sin höftskada som hållt honom borta från spel hittills. Känns ruskigt skönt att hans kropp ger bra gensvar. För spelsugen är han kan jag lova.

*****

Appropå Olov Englund så tvingades han byta nummer med undertecknad innan matchen. Hans tröja såg ut att vara några storlekar för små eller var det bara att han har så mycket muskler? Tajt var det i alla fall. Nummer 5 är ju det nummer jag en gång ville ha i hockey för att idolen Ulf Samuelsson hade det, så det kändes väl inte helt fel att dra på sig femman heller.

*****

Var på innebandytillställning hos familjen Lövgren igår och såg Falun slå Pixbo i förlängningen. Trots att festfixaren Suss var på jobbet så bjöds det på både match och fika. Trevligt trevligt.

*****

Vi kommer i laget att starta en insamling till en spelare som får vara anonym. Antingen är det brist på pengar eller svårheten att tvätta som gör att spelaren ALLTID har glömt både handuk och underkläder. Det är ju snart jul så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback