Vinst

Vår första trepoängare kom mot Thorengruppen. Och det gjorde den för att vi spelade ett tajt försvarsspel och agerade som ett lag över hela planen. Vi har spelat riktigt bra i två matcher den här säsongen. Mot de som tippas av många att komma etta och tvåa i serien (Sandåkern och Thorengruppen). Har vi samma inställning och spel mot alla andra lag också så tar vi många fler poäng. Det gäller bara att alla taggar till och gör jobbet varje träning och match.

*****

Vi dödade mycket utvisningar mot Thorengruppen och spelade ungefär 12 minuter i boxplay utan att dom gjorde mål. Vi hade ett powerplay och gjorde mål på det. Imponerande siffror.

*****

Det verkar finnas många spelare i division III som springer runt med det coola(?) numret 99 på ryggen. En trend kanske.

*****

Pojkar 91 vann med 7-2 idag och målskyttar ska enligt rapporter vara: Johan Röring 3, Sebastian Berg-Sandin 2, Erik Röring, Christoffer Holmström. För pojkar 93:s del blev det två förluster, men jag tycker dom har öppnat säsongen bra ändå. Spelarna och laget växer hela tiden och det känns kul och tryggt att vi har en bra återväxt.

*****

Tankarna just nu gäller om jag orka se lite Dalens herrar på onsdag. Nu när vi vänt vår negativa trend så gör nog dom det också. Dags att boka biljetter med andra ord.

*****

Slutligen är det värt att nämna att Mattias Lövgren gjorde sitt första A-lagsmål i seriespel. Bara att lyfta på hatten för en innebandyprofil och floskelkung.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback