Nolia Cup-reflektioner

Dalenx2 segrade i Nolia Cup, vilket inte var direkt oväntat. Som jag sagt tidigare är det synd att matcherna blir så ojämna och turneringen skulle verkligen må bra av lite fler elitlag.

*****

Johan Röring trodde att fotbollen förlorat med 11-1 och inte 10-1 som coach Holmström sa. Förmodligen ett försök av Holmström att snygga till resultatet.

*****

Synd att man inte fick se Johan Lindgren under Nolia Cup. Många på Dalens hemsida har ju sagt att han sett riktigt het ut under försäsongen. Han befann sig istället på semester (?), men det gjorde väl hela Dalentruppen i och för sig. Var nog inte någon som egentligen behövde ta ut sig särskilt mycket under helgen.

*****

Eftermiddagsjobb i veckan, vilket gör att jag tränar först på fredag. Alltid tungt att missa träningspass, men jag kommer väl desto mer laddad på fredag då. Ikväll gästas vi för övrigt av en gammal division I-målvakt. Stort!

*****

Kristian Täljeblad var nära på att få stanna kvar i Umeå i söndags. Hans eviga prat höll på att göra att han blev utan plats på väg hem. Nu hade väl inte det gjort något med tanke på att hälsade gissningsvis på alla damspelare i cupen. Någon av dom hade säkert kunnat ordna boende åt Abborrtjärnssonen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback