Två matcher

Två matcher har spelats sedan sist. Först en DM-match mot ungdomarna i Gimonäs, där vi till en början spelade helt okej men sedan tappade totalt. Vi tappade även fokus och fattningen vilket renderade i en hel del onödiga utvisningar när vi jagade kvittering. Men DM har inte varit vår styrka de senaste säsongerna. Vi får nog sträcka oss tillbaka till 2004/2005 för att hitta ett bra DM. Då blev vi utslagna av division I-laget Umeå City med 5-2 i åttondelsfinalen.

Mot Gimonäs drog vi också på oss ett matchstraff som kommer att granskas. Rent spontant känns det inte som det lär bli så mycket av det. Jonas Holmström är i alla fall avstängd en match i DM tills vidare, vilket blir nästa år. Däremot kan han ju få en till match eller något framöver, men det är upp till en "jury" att avgöra. Jag tror personligen inte det blir direkt så mycket. Har sett betydligt värre saker på en innebandyplan.

Igår var det också dags för seriepremiären. Vi spelade på två femmor då en del spelare var borta av olika anledningar. Tycker vi gjorde en helt okej match och det känns som att vi är något på spåret nu inför fortsättningen. Adam Holmgren gjorde seniordebut från start i målet och Simon Larsson stänkte dit tre baljor. Övrigt som kan nämnas är att Kristian Täljeblad de två första perioderna som back. Omskolad på matchdagen eftersom undertecknad var krasslig, Per Nilsson (bortrest), Thomas Eriksson (fingerskadad) och Magnus Larsson (höftskadad).

Närmast väntar roadtrip till Övik på onsdag och Skellefteå på söndag. Jag brukar alltid resonera att det är kul att resa lite och upptäcka världen. Så även i detta fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback