Ligacupen dag #1

Har spenderat kvällen med att se Ligacupen i innebandy i Umeå. Första matchen slutade med vinst för Dalen med 15-0 mot Övik. Ingen höjdarmatch förstås. Den andra matchen var mellan Umeå City och Västerås, där City vann med 7-5. Roligare att se den andra matchen även om allt känns som en uppladdning inför matchen mellan Dalen och City på söndag.

*****

Vindelntruppen på läktaren bestod av undertecknad, Johan Röring, Erik Röring, Jonas Holmström, Marcus "Bowlarn" Gunnarsson och Mattias Lövgren.

*****

Anton Samuelsson i Dalen tvingades kliva av efter en period då hans puls gått upp kraftigt. Förklaringen antogs vara att han ätit nån slags energikaka i pausen. Håll fingrarna borta från kakburken!

*****

När Mats Jonsson i Umeå City gjorde mål, så spelades Peder Bodéns måljingel i högtalarna.

*****

#27 Dark Müsli i Dalen ville "plocka" en Öviksspelare.

*****

Man får höra mycket kul när man sitter bakom båsen på matcherna. Den platsen tillsammans med en plats på kortsidan är mina heta val när det gäller att se innebandy på Gammlia.

*****

Frågan är hur mycket Jonas Holmström och framförallt Marcus "Bowlarn" Gunnarsson hann se av det som hände på planen. De verkade mest upptagna med att snacka med folk på läktaren.

*****

Nya matcher i morgon. Frågan är vilken laguppställning Vindeln ställer upp med på läktaren?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback