Lite väl mycket förluster

Både herrarna och P93 förlorade i helgen och det var inga direkt imponerande insatser. Däremot var herrlaget på väg att hämta upp underläge, men då uppträdde vi lite för valpigt och skänkte bort matchen istället. Sett till tabellen är vi några snäpp bättre och det ska vi visa andra halvan av serien. Vi har många revanscher att ta nu...

*****

Anton Ekströms kommentar efter andra perioden mot Rundvik bevisar ju bara att han inte är torr bakom öronen än och har spelat för lite seniorinnebandy.
"Grabbar vi måste ju ställa upp och tacka också" var hans ord när övriga laget var på väg in i omklädningsrummet för att snacka ihop sig inför tredje perioden.

*****

Sveriges förlust mot Finland var dock bara bra för innebandyn i stort. Kul att det börjar bli mer och mer jämna matcher i landslagssammanhang.

*****

Marcus "Bowlarn" Gunnarsson gjorde debut som domare under söndagen och det smärtar att man inte fick se hans första framträdande. Men nånting säger mig att han har potential att dyka upp igen.

*****

I söndags fick Ekström och de andra i P93 spela två perioder när Röbäck fullkomligt körde över ett frånvarande Vindeln. Det var två perioder för mycket!

*****

Det kommer bli lite utebandy under juluppehållet och äntligen kommer mina egenskaper till nytta fullt ut.

Kommentarer
Postat av: Viveka

"I söndags fick P93 spela två perioder när Röbäck fullkomligt körde över ett frånvarande Vindeln. Det var två perioder för mycket!"



Bullshit, Nils! Det var "coach-fatal-error".

2008-12-15 @ 20:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback