Öviksresan del 2

Får rapporter från bussen att en lista skickats runt vilka som ska ha mat på hemvägen. Tydligen är det bara herrspelare som vill äta från Sibylla. Det var bara Lars "Snygg-Lars" Vilhelmsson som missat att skriva upp sig på listan, men det hela tros bero på att han satt och pratade med massa damlagsspelare.

*****

Marcus "Bowlarn" Gunnarsson är ju med på resan och han kommer förmodligen att kliva in i rollen som reseledare om jag känner honom rätt. För övrigt rapporteras han halvsova och njuta över alla mössorna han sålt. Han väljer ju för övrigt att se herrmatchen för att "se den nya hallen". Brukar låta så. Varför inte bara säga att han hellre vill se herrarna?

*****

Jag personligen hade tänkt boka biljetter till en Eldkvarn-konsert på fredag, men vi har ju match på fredag så konsertmisslyckandena fortsätter grina mig i ansiktet.

*****

Tobbe Holmström sitter på bussen med ett travprogram. IBK Dalen har Daniel Marklund som lever på sitt pokerspelande och vi har Tobbe Holmström som livnär(?) sig på hästtips.

Fler rapporter kommer. Håll utkik efter matchrapporter här också. Matchstart 15:30.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback