Öviksresan del 6 (Matchkommentarer)

Numera kommer matchkommentarerna i en och samma blogg. Tryck "uppdatera" i webbläsaren för att se om det kommit något nytt.

14:48 spelade och tre spelare checkar hårt på Matte Widlund som enkelt kan lyfta förbi. Fortsätter Gullänget sätta sådan press ska det inte vara några problem att spela förbi.

*****

Publiksiffra: 19 åskådare

*****

17:58 0-1 mål för Vindeln. Målskytt Johan Röring (Oskar Larsson)

19:30 0-2 mål för Vindeln. Målskytt Johan Röring (Kristian Täljeblad)

*****

Periodpaus och ställningen är 0-2

*****

0:00 Andra perioden är igång och Täljeblad vinner tekningen.

2:34 Bra försvarsspel av Vindeln. Gullänget kommer inte till så mycket farligheter.

5:54 Händer inte så mycket i matchen just nu

8:12 Vindeln har vunnit mycket boll, men kommer inte till så farliga lägen i kontringarna.

8:39 En gullängetspelare trycker Tobbe Sjögren över sargen och åker på en utvisning. Powerplay för Vindeln nu. Tobbe Sjögren tar sig för låret, men det ska nog inte vara några problem.

9:01 1-2 mål för Gullänget. Vindeln dräller med bollen och Gullänget gör mål i numerärt underläge.

9:52 Kristian Täljeblad uppges ha stukat foten.

10:39 Åter spel 5 mot 5. Vindeln skapade inte så mycket i powerplayet.

11:58 Vindeln sover på ett frislag och Gullänget prickar ribban.

Kristian Täljeblad ligger med foten i högläge och lär inte spela mer den här matchen.

12:56 Erik Nordin spelar fel, men vinner tillbaka bollen direkt.

13:10 2-2 mål för Gullänget. Petter räddar första skottet men Gulllänget kan trycka in returen.

13:46 3-2 mål för Gullänget. Återigen en retur som Gullänget kan slå in.

15.25 Petter gör en bra räddning och får ett rapp när Gullänget försöker slå i returen. Oroligt i försvaret nu.

15:45 4-2 mål för Gullänget.

15:50 Snabbt skott av Lars. Bra reflexräddning.

15:59 4-3 mål för Vindeln. Målskytt Oskar Larsson (???)

Vindeln har gått ner på två femmor nu.
1:a Thomas Eriksson-Erik Röring-Johan Röring-Oskar Larsson-Lars Vilhelmsson
2:a Matte Widlund-Erik Nordin-Nicke Andersson-Tobias Holmström-Tobias Sjögren

18:21 4-4 mål för Vindeln. Målskytt Tobias Holmström (?????) som kommer fri och rundar målvakten.

18:55 Lars Vilhelmsson skjuter i ribban

19:20 4-5 mål för Vindeln. Målskytt Tobias Sjögren???

19:50 Petter Nordin gör tre svettiga räddningar.

Periodpaus och ställningen är 4-5 efter två perioder. Eftersom det inte är någon speaker i hallen ska vi se om vi får koll på vilka som gjort mål och assist.

*****
Ingen uppdatering på målskyttar eller assistmakare. Nu är den tredje perioden igång i alla fall.

1:25 Oskar Larsson skjuter i ribban.

1:55 5-5 mål för Gullänget.

Vindeln har inte flyt med studsbollarna. Många lägen när man kan vinna bollen har man inte rätt tajming.

4:03 Oskar Larsson haltar lite och verkar gjort illa sig i höger lår.

4:21 Nicke Andersson trampar loss och tvingar Gullänget att ta en utvisning.

5:28 5-6 mål för Vindeln. Målskytt Lars Vilhelmsson (Tobias Holmström) PP. Lars nyper till i mitten på ett inspel från Tobbe.

Ingen direkt fara med Oskars skada. Han spelar.

8:49 Petter bjuder på en riktigt reflexräddning.

Vindeln spelar med tre vänsterbackar igen i form av Erik Nordin, Thomas Eriksson och John Stattin.

Halva sista perioden kvar nu. Med tanke på matchutvecklingen kan det nog sluta hursomhelst.

11:44 Domaren frågar lagkaptenen Oskar Larsson "Vad fan håller ni på med"? Tydligen skrek hela Vindelnlaget när klockan stod stilla. Oskars kommentar på bänken "Spela innebandy, vad fan tror dom?"

11:58 5-7 mål för Vindeln. Målskytt Tobias Holmström (Tobias Sjögren).

14:40 Tobbe Holmström snor bollen av en back. Lägger bollen under målvakten och den tar slutligen i stolpen. Nära 5-8 där.

15:52 Bra räddning av Petter Nordin på ett frislag.

Bra försvarsspel av Vindeln nu.

17:03 Gullänget skjuter mycket utifrån, men Vindeln täcker bort det mesta. Effektiv speltid nu

18:11 6-7. Mål för Gullänget.

18:11 Vindeln åker på en utvisning i samband med målet.

18:32 Gullänget skjuter utanför.

Gullänget plockar målvakten. Spel 6-4.

19:19 Lars vinner bollen men lägger den utanför.

19:40 Johan Röring lägger bollen just utanför.

19:59 7-7 mål för Gullänget. Mål på frislag med en sekund kvar. FAN!

19:59 Erik Röring kastar klubban och får matchstraff.