Två Vindelnmatcher senare

Bloggfritt ett par dagar nu och under den tiden har vi hunnit spela två matcher. I söndags träningsspelade vi mot Strand i en match som slutade 2-2. Ett sömnpiller för publiken, men vi fokuserade att stå rätt i försvarsspelet. Det gjorde vi bra och vi fick dessutom väldigt mycket tid att spela runt bollen. I anfallszon kom vi dock inte till så många avslut på mål vilket skottstatistiken avslöjar. Vi sköt endast 14 skott på mål under 60 minuters spel, vilket är på tok för lite.

Igårkväll blev det en sen DM-match mot Holmsund och inledningsvis såg vi riktigt sega ut. Kanske berodde det på att vi spelat match dagen innan, men samtliga måste höja sig avsevärt. Vilket vi långsamt också gjorde och ju längre matchen gick gnetade vi på och i slutet började det ju faktiskt likna något. Trots några ramträffar lyckades vi inte vinna under ordinarie speltid. Så istället fick Nicke Andersson vara gubben i lådan och trycka dit avgörande i suddendeath.

*****

Var och såg Dalen-Falun i söndags också. Riktigt kul när det blir mycket fysiskt spel tycker jag. Däremot blir det ju oftast sådana matcher när domarna är dåliga och det var dom i söndags. Riktigt bedrövliga var dom och tyvärr har jag nog aldrig sett dom göra någon bra match heller. När det finns sådär usla domare i eliten är det inte konstigt att det mesta i lägre divisioner är skräp också.

*****

Vindelnmålvakten Jonas Holmström har avtjänat sitt avstängningsstraff i DM och är nu åter tillgänglig. Föreningen hälsar honom välkommen tillbaka och lär skicka blommor till hans jobb redan idag.

*****

Vi fortsätter få fram spelare med sköna kommentarer måste jag säga. Eller vad sägs om denna godbit av Robin Långström, sagt innan gårdagens match: "Ska vi ta med oss klubborna ut?"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback