Back on track?

Precis som lyckan log åt signaturen "Engmanovic" i förra inlägget så log den mot oss igår. Efter två bra träningar så genomförde vi matchen mot tabellfyran Holmsund helt enligt planerna. Skönt att se att vi slet för varandra igen och då kommer också poängen. Och att vinna är ju det skönaste som finns, även om "Engmanovics" segrar nog var mer inkomstbringande...

*****

Vi spelade tio minuter i boxplay igår utan att släppa in något mål. Jag har sagt det förr och säger det igen "spelar man i Vindeln får man lära sig att spela boxplay". Det är i alla fall riktigt starkt - samtidigt som Holmsunds powerplay var rätt uselt.

*****

Givetvis finns det alltid sorg i stunder av glädje och från Aborrtjärn rapporteras det att Kristian Täljeblad tappat bort två av sina fem plektrum. Jag tycker härmed att vi ska börja samla ihop så att han får nya plektrum. Frågan är om folk är villiga att skrapa ihop tio kronor...

*****

Fick höra att det var någon bloggare som kritiserat att jag hade rubriken "myggfritt" på förra inlägget. Jag läser aldrig den bloggen själv, men tydligen finns det alltså en till blogg på innebandyns hemsida.

*****

Nyförvärvet Jacob Jonsson hoppade in igår och var rätt nära på att göra mål i A-lagsdebuten faktiskt. För övrigt är det en spelare från Vindeln och vår trupp består endast av spelare med moderklubb: Vindelns IF. Även David Granström debuterade i målet och fick vinna i debuten.

*****

Johan Lundqvist samlade ihop fyra utvisningsminuter igår. Folk kallar det utvisningar, men han kallar det andningspauser. Detta är bara ett sätt för Johan att få vila sammanhängande i två minuter och återfå andningen, eftersom han vet att laget ändå inte släpper in mål när han sitter utvisad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback