Skön arbetsdag

Jobbar idag och de flesta andra på jobbet är lediga. Så det känns som en ganska lagom dag och dessutom är det ju inte fel att man är ledig redan i morgon. Så borde alla veckor starta.

*****

Hannes Öhman var varken direkt bra eller smågrinig/småful igår. Dalen kunde ta i alla fall ta en rätt komfortabel seger. Precis som deras samarbetsklubb Sandåkern senare gjorde på kvällen mot division I-laget Ersboda SK. Jag hann även se två av Vindelns damlagsmatcher i helgen och jag måste säga att jag tycker dom stod upp riktigt bra mot division I-lagen Ersboda och Iksu Ungdom. En otroligt klantig/orutinerad tagen utvisning försvårade dock Vindelns chanser att avgöra mot Iksu Ungdom i sista gruppspelsmatchen. Men man lär sig väl förhoppningsvis något av det.

*****

Ikväll tränar vi återigen inomhus och nu kan Johan Röring känna sig lite säkrare. Eller kommer det en ny "open-ice bröstvärmare"?

*****

Planerar att se Dalens ligacup-match i morgon och derbyt mellan Sandåkern-Thorengruppen på fredag. Kan bli två intressanta matcher.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback