Otroligt vackert

Läste i Aftonbladet tidigare om att Modoprofiler går in och skänker miljonbelopp för att klubben ska kunna värva spelare. Otroligt vackert med sådan klubbkänsla. I Modos fall verkar det röra sig om att Niklas Sundström, Per Svartvadet, Mattias Timander, Per Hållberg och Hans Jonsson slantat upp.

Jag vet inte om man ska vänta sig något liknande i vårt fall. Vi behöver ju varken värva spelare eller vill göra det. Men det vore kul att se Toby Sjögren, tvillingarna Raring, Lars Vilhelmsson och de andra slanta upp studiebidraget till oss.
Nej vi får nog istället förlita oss på Jonas Holmström och David Granström som båda har statusjobb på sin arbetsplats och förmodligen lyfter en rejäl lön.

Eller ligger vårt "hopp" till att gamla spelare lastar in pengar? Kanske att Robert Hedman väljer att skänka några av sina Indexatormiljoner eller Thomas Lindgren skänker halva sin feta läkarlön till oss...

*****

Visste ni för övrigt att Hans Jonsson är syskon med en av de största värvningsflopparna i Vindelntröjan? Hans syster heter nämligen Ann "som försvann" Jonsson och ingick i en bytesaffär med Dalen för några år sedan. Hennes facit i Vindeln? Förmodligen inte ens en träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback