Hej

Bloggen har precis som ni noterat varit död. Ett vanligt fenomen i bloggvärlden att bloggen periodvis dör. Jag skyller på PM-skrivande och diverse andra innebandygrejer denna gång.

*****

Sedan sist har vi tagit vår första trepoängare i serien för denna säsong. Däremot långt ifrån den sista. Vi gjorde det däremot med extremt mycket slarv. Vi bjöd på majoriteten av de sju mål vi släppte in. Däremot starkt att göra 10 framåt förstås.

*****

Simon Larsson och Lars Vilhelmsson är målmaskiner hittills i serien. Men med tanke på hur mycket de skjuter så borde de också ha kraven att göra mål. Vilket dom gör!

*****

Vi har mött Holmsund City två gånger denna säsong. I Holmsund finns en spelare som heter André Andersson och hans facit mot oss är bland annat två stycken 2+10 minutare. Terapi nästa?

*****

Damerna vann sin DM-match mot Iksu Ungdom och nu väntar Iksu i nästa omgång. Om de nu är med i turneringen. De vill väl inte själva vara med.

*****

Pelle Nilsson har nu gjort lika många poäng som mig genom tiderna (22). Men eftersom han föddes som kenyan, utvecklade grymma handleder och jag själv föddes som gris, så finns risken/chansen att han kommer springa ifrån i poängligan.

Nu sömn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback