Iksu less på DM

Läste i VK för någon dag sedan att Iksus damer inte vill spela DM. Ett problem uppstår ju direkt eftersom de är inlottade i årets DM-spel. Kanske får vinnaren i mötet Iksu Ungdom-Vindeln en enkel kvartsfinal när inte Isku ska vara med.

Visst kan det vara tråkigt för Iksu att spela ojämna matcher, men de verkar ju inte fatta marknadsföringsvärdet i att spela mot de sämre lagen i Västerbotten. Vi i Vindeln fyllde till exempel hallen till bristningsgräns för något år sedan när Iksu kom på besök.

Nu kanske Iksu i och för sig lägger krutet på att utbilda sig i hur man fyller i övergångspapper och dylikt på den tid det skulle ta att spela DM. Och då är det kanske ett vettig investering för dom. Nog med ironi...

Jag tror inte Iksu tänkt till riktigt. Det smartaste dom skulle göra är att spela DM och alltid be om att få spela på bortaplan. På så sätt kan dom "turnera" runt på vischan och marknadsföra sig. I slutändan kanske det dyker upp mer folk på deras matcher som sett stjärnlaget Iksu spela för att nämna en aspekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback